Európa egyik vezető vitaminvíz márkájaként új célt tűztünk ki magunk elé a 2023-as évre: szerettük volna a méltán népszerű ICE TEA termékkategóriát egy magasabb szintre emelni, többet nyújtani az átlagnál…és így születtek meg a Viwa Vitaminteák!

Az elmúlt évek számos kihívás elé állítottak mindenkit, hiszen a pandémia elhúzódó időszaka gyors alkalmazkodást kívánt meg, és sokszor nehéz döntéseket hozott magával. Ezen felül arra késztette a cégeket, hogy az addigi munkafolyamatokat optimalizálják, és merőben új stratégiákat is alkalmazzanak. Nem volt ez máshogy a Viwánál sem, hiszen kiderült számunkra, hogy a nehézségek ellenére a vitaminvizek olyan piaci rést töltenek be, amelyre korábban talán nem is számítottunk. Már nem csak az egészséges, és aktív életmódot élő fogyasztókat tudtuk megszólítani, hiszen a COVID kapcsán a vitaminok és táplálékkiegészítők kiemelt fontosságot kaptak, és a fogyasztók mindennapjainak részévé váltak. Ezalatt az időszak alatt igyekeztünk minél több edukatív tartalmat és kampányt készíteni, és a vitaminvíz, mint a vitaminpótlás kiváló alternatíváját megismertetni a társadalom minél szélesebb rétegeivel. Az átlagos marketing eszközök mellett nagy hangsúlyt fektettünk a tudás alapú tájékoztatásra, és az innovatív, a fogyasztók igényeit kiszolgáló új termékek bevezetésére is. A kihívások ellenére igazán sikeres időszakot tudhatunk magunk mögött, hiszen a hazai piac erősödése mellett számos európai országban is elérhetőek már a Viwa termékei. A szakmai elismerések is azt igazolják, hogy fontos, és hasznos a fogyasztók tájékoztatása, és az új termékek megjelenése: 2021-ben és 2022-ben is elnyertük az Inno d’Or ”Az év innovációja” díját, valamint 2022-ben ”Az év vitaminvizé”-nek is választották a Viwát. Épp ezért célunk volt, hogy 2023-ban új kategóriában is megjelenjenek az egészségesebb alternatívát jelentő, kiemelkedő vitamintartalommal bíró italok, így létrehoztuk a Vitaminteákat.

Mi is az a Vitamintea? Tud mindent, amit egy hagyományos ICE TEA, és mégis több:

  • organikus, prémium minőségű zöld/fekete teával készült
  • magas minőségű, természetes összetevőket tartalmaz
  • ZERO cukortartalommal, szukralózzal és steviával édesítve
  • így szinte ZERO kcal tartalom: kevesebb, mint 10 kcal / palack
  • Hozzáadott vitaminokkal, hogy a tea jótékony hatásai mellett a vitaminszükségletünkről is gondoskodjon
  • 600 ml-es palackok, amik egész napra biztosítják a vitaminokat, és segítenek a folyadékbevitel változatossá tételében is: 500 mg C-vitamin (625% NRV), 12 μg D3-vitamin (240% NRV), és a napi szükséges mennyiség 120%-a B-vitaminokból

A Viwa Vitaminteák már két ízben is elérhetőek: egy organikus fekete ice tea őszibarack ízesítéssel, és egy organikus zöld ice tea citrom-lime ízben. A Vitaminteákat, csak úgy, mint a Viwa további termékeit mindenkinek ajánljuk, aki szeretné a napi folyadékbevitelét az ásványvízen kívül más forrásból is biztostani. A Viwa termékek egészségesebb alternatívát jelenthetnek a hagyományos üdítőkhöz képest, hozzájárulnak a napi szükséges folyadék elfogyasztásához, ráadásul a vitaminszükségletünket is biztosítják. A változatos ízek és összetételek pedig garantálják, hogy mindenki megtalálja a kedvencét!

https://viwa.eu/