Program

Kattints a termek nevére és nézd meg a részletes programot a rendezvény napján!

Húzd a termeket jobbra ->

CZOPKÓ NÓRA

Mit tegyünk, ha az érzelmeink erősebbek, mint az elméleti tudásunk? Asszertívan akkor is, amikor a legnehezebb!

Az asszertív kommunikációról hajlamosak vagyunk azt gondolni, mindent tudunk róla és hibátlanul alkalmazzuk. De vajon tényleg minden helyzetben képesek vagyunk az asszertívan kommunikáció elvei mentén megnyilvánulni? Miként reagálunk a szeretetkapcsolatainkban, ahol azok a bizonyos gombok sokkal könnyebben benyomódnak? Hogyan reagálunk nőként az üzleti élet adta kemény helyzetekben? Nézzük meg közösen, hogyan lehet könnyebb a megfelelő reakciót adni akkor, amikor erős érzelmi hatás alatt vagyunk!

 

Czopkó Nóra sminktrénerként több száz nőnek segített már megtalálni a saját stílusát, és útját a mindennapi szépítő smink elkészítéséhez. A külső szépség mellett azonban mindig foglalkoztatta a női lélek kérdése is. Kommunikáció, majd pszichológia szakon végzett, fókuszában a nőiség, nőiesség, valamint a női szerepek megélése áll: az egyéni folyamatokon kívül rendszeresen indít női önismereti csoportokat.

Egerszegi Krisztián

Lehet-e egy nő jövőképe a cégépítés?

Krisztián Forray Nikivel beszélget majd arról, hogy egy férfiasnak tartott szakmában lehet-e egy nő sikeres. Szót ejtenek majd arról, hogyan lehet ilyen körülmények között érvényesülni, milyen tudásra van ehhez szükség, illetve Niki megosztja a közönséggel, hogy mik egy boldog nő legjobb tippjei a cégépítéshez? Az előadáson szóba kerül a mesterséges intelligencia is, ami felforgatja a cégépítés klasszikus módszereit és lehetőséget ad bármelyik női vállalkozónak, hogy szintet lépjen.


Egerszegi Krisztián a MiniCRM tulajdonosa, a Cégépítők alapítója. 
Krisztiánnak a rendszerben való gondolkozás, valamint a megfelelő támogató eszközök segítettek abban, hogy ki tudjon törni a folyamatos napi tűzoltásból, és helyette a cége fejlesztésére fordíthassa az idejét. A cég így önállóan, nélküle is képes volt működni. 2021-ben megalapította a Cégépítők közösséget, melyben olyan vezetők osztják meg a tapasztalataikat, akik a valóságban is bizonyították a hatékonyságukat.

10:30 - 11:15 Szünet

A szünetben lehetőséged lesz részt venni a Kapcsolatépítői Női Körön a különteremben, amennyiben VIP JEGYET VÁSÁROLTÁL

WEISER istván

A Termékteremtés stratégiája - Hogyan hozzunk létre olyan terméket vagy szolgáltatást, amit nem Nekünk kell eladni, hanem a Piac akarja azt megvenni!

A workshopon olyan gyakorlati módszerekről lesz szó, amikkel azonnal eredményesebbé teheted az értékesítésed. Olyan meggyőzéstechnikai alapelveket ismerhetsz meg, amikkel minden KKV-nak kötelező tisztában lenni, hogy jobb eredményeket érjen el – személyes példákon és hibákon keresztül. Ezekkel a módszerekkel megduplázhatod a lezárási arányt, ami akár dupla bevételt is jelenthet, ugyanannyi érdeklődőből.


Weiser István, marketingstratéga, 
Az árazás 48 törvénye című könyv szerzője rendkívüli tapasztalatának, gyakorlati példáinak és közvetlen stílusának köszönhetően a legnagyobb hazai marketingkonferenciák népszerű előadója. Szakterülete az innovatív online marketingstratégiák gyakorlati megvalósítása, illetve a vásárlói élményre, utánkövetésre épülő értékesítés.

Cserháti-Herold Janka

Vállalkozás és anyaság: a hétköznapi élet priorizálásai

Nőként a munka és a magánélet összeegyeztetése sosem egyszerű, de ha egy céget irányítasz és gyerekeket is nevelsz, még nehezebb. Ezen az előadáson megtudhatod, hogyan teremtheted mégis meg az egyensúlyt a céged és a családod között: hogyan lehet hatékonyan priorizálni, mi alapján érdemes felállítani a fontossági sorrendet és hogyan lehet elérni, hogy mindkét területnek kellő figyelmet tudj szentelni.


Cserháti-Herold Janka a gyengéd fogamzásgátlás és a termékenységtudat szakértője, a hormonmentes.hu alapítója.
Küldetése, hogy a valódi választás lehetőségét nyújtsa a hormonmentes fogamzásgátlási alternatívák terén, fejlessze a szexuális kultúráról szóló közbeszédet és a testünkkel kapcsolatos tudatosságot.

Mihalik Gyöngyvér

A női vállalkozók legnagyobb kihívásai és kételyei

Gyöngyvér és Nóri beszélgetéséből megismerheted a Női Vállalkozók Napjának történetét, de beleshetsz egy kicsit a kulisszák mögé is. Mindketten őszintén beszélnek arról, milyen kihívásokat rejt a vállalkozói lét és női mivoltuk összeegyeztetése, és hogyan oldják meg ezeket a nehézségeket. Milyen hatással van egy nőre, ha úgy érzi, a vállalkozása miatt nincs elég ideje a külsejével foglalkozni? Hogyan éli meg, ha az időhiány miatt a női szerepek háttérbe szorulnak? Hogyan lehet megtartani a fókuszt otthonról dolgozva, a teli mosogató és a rumlis nappali közt? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ, ha meghallgatod őket a Női Vállalkozók Napján.

Mihalik Gyöngyvér, a Női Vállalkozók Napjának megálmodója, a Marketing Amazing társtulajdonosa és kreatív vezetője, ahol elsősorban a látványos és kiemelkedő eredményeket generáló webdizájnért felelős. Küldetése, hogy létrehozza az ország legnagyobb női vállalkozó közösségét, ezzel megalkotva azt a fórumot, ahol a nők egymásnak nyújthatnak támogatást ezen a nehéz terepen.

12:45 - 14:15 EBÉDSzünet

A szünetben lehetőséged lesz részt venni a Kapcsolatépítői Női Körön a különteremben, amennyiben VIP JEGYET VÁSÁROLTÁL

németh gábor

A mesterséges intelligencia működésének kulcsa

Gábor előadásán a legizgalmasabb technológiai újdonság, a mesterséges intelligencia működésének alapjait ismerheted meg.  Az előadás tökéletes alap azoknak, akit érdekelnek az AI-ban rejlő lehetőségek, de nem tudják, mire is használhatnák, valamint azoknak, akik próbálkoztak már vele korábban, de nem értek el különösebben nagy eredményeket. Az előadáson kiderül, hogyan segíthet neked.

 

Németh Gábor digitális coach, AI stratéga 15 évig dolgozott nemzetközi vállalatoknál az értékesítés és a vállalatfejlesztés területén. Az AI világával már évekkel ezelőtt elkezdett foglalkozni, de a nagy nyelvi modellek, különösen a ChatGPT megjelenése óta még jobban elmerült benne. Folyamatosan teszteli a legújabb modelleket, szoftvereket, hogy minél jobban feltérképezze, mire használhatják a cégek a mesterséges intelligenciát

ORAVECZ NÓRA

Az énmárkaépítés ciklusai: így maximalizáld a profitot ott, ahol tartasz

Az előadás segítségével felmérheted, hol tartasz az épp az énmárkaépítés folyamatában, és ehhez mérten milyen működő, reális és tartható stratégiát tudsz felállítani. Ez az előadás gyakorlatias, profitmaximalizáló tippekkel, és 7+ éves stratégiai tervvel várja azokat az énmárkaépítőket, akik szeretnének még 5-10-15 év múlva is jelen lenni a piacon.

 

Oravecz Nóra több, mint 15 éve foglalkozik digitális marketinggel, külföldön is számos országban tanítja a metódusát. Az elmúlt években majd 4000 órát konzultált, több mint 600 vállalkozóval. 9 bestseller fűződik a nevéhez, világszerte teltházas előadásokat tart. Azon dolgozik a hozzá fordulókkal, hogy egyedi, a személyiségükre, tudásukra, tapasztalatukra szabott énmárkakoncepcióval a kezükben bármit megvalósíthassanak, a saját határaikat tartva.

15:45 - 16:30 Szünet

A szünetben lehetőséged lesz részt venni a Kapcsolatépítői Női Körön a különteremben, amennyiben VIP JEGYET VÁSÁROLTÁL

Nyeremény sorsolás - Az útlevéljáték eredményhirdetése

Az igazság pillanata: kihirdetjük útlevéljátékunk győzteseit! Ha összegyűjtesz legalább 20 pecsétet a különböző standoktól és a szünetben le is adtad a szervezőknek az útleveledet, akkor már nincs más dolgod, mint izgulni: vajon hazaviszed az egyik nyereményt? Érdemes járni a standokat, mert fantasztikus nyeremények várnak 🤩

CSATOS ERIKA

Utazás a női pénztárcák körül…

Csatos Erika előadásában a nők pénzügyekhez való viszonyát járja körül. Olyan kérdésekre kaphatsz választ, mint: miért létfontosságú, hogy felülvizsgáljuk a pénzügyi szokásainkat, mi adja a pénz valódi értékét és egyáltalán: léteznek-e női pénzügyek? Néhány egyszerű, könnyen beépíthető, de nagyon hatékony pénzügyi technikát tanulhatsz ebből az előadásból.

Csatos Erika 25 éve dolgozik a pénzügyi iparágban. Magyarország egyik legsikeresebb pénzügyi tanácsadójaként, mentoraként munkája során sok száz családnak, vállalkozásnak segített már a pénzügyi egészség, az anyagi biztonság megteremtésében. Munkája nemzetközi szinten is elismert. Ő álmodta meg és indította el a Nőnek lenni jó! Konferenciát, ami az egyik legrangosabb női esemény az országban.

Dobó Kata

A belső külsővé válik

Kata előadásában a saját történetét meséli el: azt, hogyan küzdött meg a sikerrel, illetve olykor a kudarccal. Hogyan szakadt el a saját belső énjétől, majd hogyan sikerült megtalálnia magában egy olyan erőt, amiről nem is tudta, hogy létezik – és ezáltal visszatalálnia saját magához. Mára sokkal többször élvezi a szabadság állapotát és azt is megértette, hogyan képes az elméje a gondolatait valósággá formálni.

 

Dobó Kata neve valószínűleg senkinek sem ismeretlen: színésznőként, rendezőként ismert, ezek mellett azonban life coachként is tevékenykedik. Mindig is érdekelték az emberi mozgatórugók, ezért tanult coachnak: egyrészt, a saját életét szerette volna biztosabb kézzel irányítani, másrészt, az előadásain keresztül másoknak segíteni.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!