Természetes összetevők a szépség szolgálatában. Hisszük és valljuk, hogy természetes szépséget, csak a megfelelő számú természetes összetevő felhasználásával lehet elérni.

A tudatos szépségápolást keresőknek

Termékkínálatával, egyediségével és innovatív megközelítésével a Solanie ma is tükrözi azt a szellemiséget, melyet az alapító család évtizedekkel ezelőtt hitvallásának tekintett. Évtizedes gyógyszerészi szaktudása formálta a Solanie első 15 receptjét. Küldetésünk, hogy a közel 90 éves receptúrákat és a kiváló minőségű, természetes kozmetikai termékeket megőrizzük, és saját laboratóriumunkban a legújabb kutatásoknak és technológiáknak megfelelően továbbfejlesszük termékformuláinkat.  Kerüljük a durva vegyi anyagokat, amelyek károsak lehetnek a bőrre és a környezetre. Termékeinket nem teszteljük állatokon, és a legtöbb termékünk vegán. A Solanie széles termékválasztékkal rendelkezik, beleértve az arc- és testápolókat, testápolókat és szérumokat.

Termékeinek a gyártásához több, mint 300 gondosan válogatott összetevőt használ, melyekből olyan sikersorozatok készülnek, mint a Gold, Caviar Exlusive, MesoPeptide vagy az  Argan Stem Cells.

Hisszük és valljuk, hogy természetes szépséget, csak a megfelelő számú természetes összetevő felhasználásával lehet elérni. Éppen ezért receptúráinkban előnyt élveznek a növényi alapanyagok, melyek több évszázadra visszanyúló szépítő hatását ötvözzük a modern kozmetikák díjnyertes innovatív hatóanyagaival. Bőrápolóink nagy része vegán, de az is megtalálja számításait, aki a natúr hatóanyagokkal történő szépségápolás híve. Ráadásul mindezt a környezet fenntarthatóságának szellemében.

A Solanie a kozmetikusok márkája, mely szakmai hozzáértésével a szépségápolást professzionális szintre emeli.

www.solanie.hu