Indíts sikeres webáruházat velünk! Készítsd el webáruházad néhány kattintással, és üzemeltesd akár ingyen!

Shoptet: Egy dinamikusan fejlődő cég a magyar e-kereskedelmi piacon

A nemzetközi viszonylatban már jól ismert, cseh gyökerű Shoptet Magyarországon is megvetette a lábát, és becsatlakozott a hazai webáruház-készítő rendszerek palettájába a közelmúltban. A vállalat már szépen bizonyított a régióban, hiszen Közép-Európa legnagyobb szereplőjéről van szó a maga területén. A Shoptet megoldásaira mindenkinek érdemes figyelni, aki kacérkodik a webáruház készítés gondolatával, esetleg fontolgatja a váltást, vagy kész nemzetközi szintre lépni webáruházával! 

A teljesen kezdő, első szárnypróbálgatásokkal kísérletező érdeklődők éppúgy megtalálják a számukra tökéletes megoldást a Shoptet kínálatában, mint a professzionális, több ezer, tízezer terméket felsorakoztató online boltok

Nálunk nem a szavak, hanem a számok beszélnek!

  • 13+ éves tapasztalat a piacon
  • Több mint 31 000 webáruház fut a Shoptet rendszerében
  • 750 Mrd HUF éves forgalom bonyolódik áruházainkban
  • 3,5 millió vásárló évente áruházainkban

Miért különleges a Shoptet?

Több dolog van, ami kiemelkedővé teszi a Shoptet megoldásait:

  • Szó szerint néhány kattintással elindítható egy webáruház, mellőzve a felesleges időhúzást. Ráadásul ezzel egy átlagos felhasználó is könnyen megbirkózik, bárminemű programozói tudás nélkül.
  • A próbaáruház 30 napig ingyenesen használható, ami korlátlan lehetőséget ad az összes létező funkció kipróbálására és még mélyebb megismerésére.
  • A Shoptet a testreszabásra esküszik. Minden vállalkozás más: eltérő lehetőségekkel, más fejlődési ütemmel – és ez így van jól. A moduláris rendszernek köszönhetően lehetővé teszi, hogy csak azért a szolgáltatásért fizessen a felhasználó, amire éppen szüksége van. Nem kell grandiózus csomagokat megfinanszírozni addig, amíg nem áll készen a vállalkozás. A cél, hogy mindenki úgy és akkor növekedjen, amikor tud és szeretne, ehhez pedig rengeteg alkalmazás közül válogathat az érdeklődő, és állíthatja össze a számára megfelelő kiegészítőket.
  • A Shoptet a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatai legjavát hozta Magyarországra. Az Európa-szerte híresen fejlett cseh e-kereskedelmi színtér piacvezetőjeként eltökélt célunk elhozni a legnépszerűbb, leghasznosabb funkciókat a magyar webáruházak számára is, sőt, segíteni a külföldi terjeszkedésben.

 

Aki nem szeretne kimaradni az online kereskedelem napjainkban zajló megismételhetetlen, rakétagyors növekedéséből, az ne halogassa a lépést: tegye mielőbb próbára a Shoptet rendszerét!