A megelőzés specialistája

A Medoc Egészségközpont az itt dolgozó kiváló szakemberek segítségével olyan támogató környezetet teremt, ahol Ön a természetes szorongásait feledve szinte otthon érezheti magát. A kényelmet az exkluzív, gyönyörű környezet, a könnyű megközelíthetőség és a problémamentes parkolás garantálja.

Tapasztalt, kiváló orvosaink munkáját a kiemelkedő minőségű, több területen Magyarországon egyedülálló,  csúcstechnológiájú diagnosztikai gépek támogatják.

Közel 30 szakrendeléssel, jól szervezett szűrővizsgálatokkal, vállalatok számára kidolgozott egyedi ajánlatokkal várjuk a hozzánk forduló pácienseket.

Az élet valódi értéke maga az élet. Az élet forrása pedig az egészség. Egyike azon emberi értékeinknek, amely mindannyiunknak fontos. ÖN PEDIG FONTOS NEKÜNK! 

Miért válasszon minket?

A Medoc Egészségközpont magánegészségügyi szolgáltatóként működve közel 15 éve folyamatosan jelen van a járóbeteg ellátásban.

Emlődiagnosztikából kiindulva fejlődtünk a mostani méretre az évek során, mindvégig megbízható, magas színvonalú ellátást biztosítva mind az egyéni ellátást igénylőknek, mind a KKV szektor számára, melyet a számadataink is igazolnak:

 • több mint 80 kiválóan kvalifikált orvos,
 • 27 járóbeteg ellátó szakterület,
 • 1 napos sebészeti ellátás és teljeskörű (altatásos is) gasztoenterológiai endoszkópia
 • Jelenleg Magyarországon elérhető egyik legmagasabb színvonalú orvosi eszközpark (több szakterületen egyedülálló, csúcstechnológiájú diagnosztikai gépekkel – pl. emlődiagnosztikában)
 • Több, mint 180 ezer orvosi vizit az elmúlt 4 évben a klinikánkon
 • Folyamatos páciens visszajelzések alapján 97%-os elégedettségi mutató, mely egyenletesen és kiemelkedően magas az elmúlt 5 évben 
 • ISO minősítés
 • 2 telephely a 13.kerület központjában, minden igényt kielégítő gyógyítási környezet

Élen az emlődiagnosztikában!

A Medoc Egészségközpont több, mint egy évtizede képviseli a haladó szemléletű emlődiagnosztikát Magyarországon. Kimondott célja, hogy a legkorszerűbb eszközökkel és vizsgálati módszerekkel segítse az emlőrák korai felismerését. Ennek megvalósításához figyelemmel kísérjük és követjük a nemzetközi emlődiagnosztikai protokollokat és a , bevezetett újításokat. Részt veszünk kutatási programokban, olyan új vizsgálati módszerek, gépek és szoftverek kifejlesztésében, melyek növelik az emlőrák elleni küzdelem hatékonyságát miközben törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséget okozzuk a vizsgálat során. Ennek szellemében több olyan korszerű emlődiagnosztikai eszközzel rendelkezünk, melyek jelenleg Magyarországon csak alig néhány helyen elérhetők. Egyedülálló gépparkunk és az emlődiagnosztikában alkalmazott Mesterséges Intelligencia segítségével egyénre szabott, nagyobb bizonyosságot adó komplex vizsgálatokat kínálunk igényes környezetben, kiváló szakorvosok közreműködésével.

https://medocklinika.hu/szolgaltatasaink/emlodiagnosztika/abus-3d-automata-emlo-ultrahang

Személyre szabott vállalati szűrőcsomagok

Az utóbbi néhány év fordulópontot jelentett a munkavállalók/munkáltatók egészséghez való hozzáállásában.

Felértékelődtek a munkavállalók szemében azok a vállalatok, akit kiemelt figyelmet fordítanak az alkalmazottaik egészségére. 

Jelenleg talán ez az egyik legmagasabbra értékelt béren kívüli juttatás, amellett, hogy a munkáltatónak is kiemelt érdeke az egészséges munkatárs.

A munka-magánélet kiegyensúlyozott fenntartásának is alapfeltétele az egészség.

Egészség nélkül ezek mind mind nem lehetségesek.

Ismerve a nem túl biztató felnőtt magyar lakosság egészségügyi statisztikai adatait, sokat tehet a munkavállaló mellet a munkáltató is az egyén egészségének érdekében.

A Medoc Egészségközpont megnyugtató egészségügyi megoldást kínál az egész cég számára.

Miben segítünk?

 

Vállalati egészségügyi csomagajánlatainkban, a mindenkori piaci igényekre szabva, az alap egészségügyi szolgáltatásoktól a komplex, prémium szolgáltatásig, mindenki megtalálja a munkavállalói számára legoptimálisabb megoldást.

https://medocklinika.hu/vallalatoknak/vallalatoknak-2

Prémium szűrőcsomagok Hölgyeknek

„Az egészségmegőrzés egy értékes beruházás.” A prevenció mára életmóddá vált! Az egészség megőrzése egyre fontosabb mindenki számára, a Medoc Egészségközpont szűrőcsomagja pedig ebben segítenek Önnek. Néhány példa azokról a vizsgálatokról, amelyeket csomagjaink tartalmaznak.

 1. Laboratóriumi vizsgálat

A laborvizsgálat a prevenció egyik legegyszerűbb módja. Számos betegség már korai stádiumban felismerhető a vérvétel, illetve a vizeletvizsgálat segítségével.

 1. Emlődiagnosztika

Az időben és rendszeresen elvégzett emlővizsgálatok 25 – 30%-al csökkentené az emlőrák halálos áldozatainak számát. A korai diagnózis alapján a kifejlődőben lévő mellrák kezelése késedelem nélkül elkezdhető, amely jelentősen javítja a túlélési esélyeket.

 1. Nőgyógyászati szűrővizsgálat

A nőgyógyászati szűrés során akülső és belső női nemi szervek vizsgálatára kerül sor. A vizsgálat célja elsősorban az esetleges daganatos megbetegedések megfelelő időben történő diagnosztizálása.

https://medocklinika.hu/szolgaltatasaink/szurocsomagok

Keresse meg standunkat és ismerkedjen meg velünk személyesen! 

Standunkon egy névjegykártyáért cserébe Önnek is esélye lesz megnyerni a Medoc egyik prémium női szűrőcsomagját, a Dáliát!

https://medocklinika.hu/szolgaltatasaink/noi-premium-szurocsomag-2