Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a FOXPOST csomagautomatái az elmúlt tíz évben forradalmasították a kiscsomag-logisztikai piacot.

 Az volt a víziónk, hogy egy olyan szolgáltatással álljunk ügyfeleink rendelkezésére, mely 21. századi, fenntartható, modern megoldást kínál az állandóan változó világban. Amely könnyebbé teszi az életet, szervesen beépül a mindennapokba, és kellően rugalmas.

Méréseink és kimutatásaink alátámasztják azt az elképzelést, miszerint a csomagautomatás kézbesítési mód kedvezőbb alternatíva a házhozszállításhoz képest. Nem csak kényelmesebb, mert nem kell várni a futárra, hanem kisebb környezeti terhelést is okoz.  

Büszkék vagyunk rá, hogy tavaly novemberben elszállítottuk a húszmilliomodik csomagot. Mára a FOXPOST vásárlói igény lett. Jelen vagyunk a legjelentősebb webshopokban, meg tudjuk szólítani a fiatalabb korosztályt, ugyanakkor kiszolgáljuk az idősebb generációt is.

A FOXPOST csomagautomatáit egyszerű használni, szolgáltatásunk magas minőséget képvisel alacsony hibaszázalék mellett.

Fontosnak tartjuk, hogy magyar cégként, és felelős vállalatként időről időre kiálljunk jelentős társadalmi ügyek mellett. Elsősorban ott segítünk, ahol szakmailag a leginkább tudunk – korszerű és egyszerű logisztikai megoldást nyújtunk civil kezdeményezésekhez, például adománygyűjtések folyamatait leegyszerűsítve. Célunk olyan valós társadalmi ügyek felkarolása, ahol a logisztikai megoldás nélkül nem valósulhatna meg egy adott kezdeményezés.

A FOXPOST nem csupán egy szolgáltatás: hidat képez emberek, különböző társadalmi csoportok között (egyszerű csomagküldés/ ajándékozás, jótékonysági adománygyűjtések, second hand kereskedelem támogatása), valamint lehetőséget teremt a kisvállalkozóknak egy költséghatékony logisztikai megoldás mindennapi használatára.

További információkért látogass el a www.foxpost.hu oldalra.