A SZÉPSÉG ÚJ ARCA
Csúcsminőségű és hatékony arc- és testkezeléseket nyújtunk vendégeinknek!

Mindenki megérdemli az egészségtől kicsattanó, ragyogó bőrt! Az Alma Beauty szenvedélye pedig,  hogy vendégeinek segítsen ebben. 

Szépségstúdiónkat azért hoztuk létre, hogy csúcsminőségű és hatékony arc- és testkezeléseket  nyújtsunk szépülni vágyó vendégeinknek. 

A szépségápolásban nem ismerünk kompromisszumot. Szépségstúdiónkban kizárólag az Alma Lasers  megoldásaival nyújtjuk szolgáltatásainkat! 

Az Alma Lasers a lézer alapú, rádiófrekvenciás és ultrahang megoldások egyik piacvezető szolgáltatója  a bőrápolási, sebészeti, orvosi esztétikai, valamint szépségápolási területeken. 

Kezeléseinket nőknek és férfiaknak egyaránt javasoljuk: 

  • Ha arctisztásra vágysz, válaszd a gépi hidrodermabráziós DermaClear kezelésünket, Ha bőrmegújítást szeretnél elérni a kollagén indukciós terápiánk, azaz a DermaPen a jó  választás, 
  • Ha valamilyen nagy esemény előtt állsz és azonnali bőrfeszesítő hatásra vágysz, Neked ajánljuk  a NIR infravörös kezelésünket, amitől mindenkinek tátva marad a szája. 
  • Ha az alakodat szeretnéd karcsúsítani, bőrödet feszesíteni, akkor próbáld ki az Accent  rádiófrekvenciás kezelésünket, 
  • Ha megszabadulnál szőrszálaidtól, akkor pedig a dióda lézeres Alma Lasers Soprano végleges  szőrtelenítés kezelésünket ajánljuk! Garantáltan szőrtelen leszel! 

A Szépségstúdiónkban alkalmazott legmodernebb technológiák, a csúcsminőségű szérumok és  elkötelezett, képzett szépségápolási szakemberekből álló csapatunk garantálják az elégedettséget, a  kifogástalan szolgáltatásokat és a lélegzetelállító eredményeket! 

…mert szenvedélyünk a szépségápolás! 

Bővebb információt itt találsz: www.almabeauty.hu