Legyen egyszerűbb a kereskedők élete! XXI. SZÁZADI, VILLÁMGYORS BANK KÖNYVELÉS

Az Adriana egy banki könyvelést gyorsító szoftver, ami a meglévő könyvelő programodat egészíti ki. Ügyfeleinknek mostanáig több, mint 157 évnyi munkaórát takarítottunk meg, amit a bank könyvelése helyett, egyéb vállalatirányítási fejlesztéseknek, könyvelési feladatoknak, vagy a családjuknak szentelhettek.

Mostanra 30 fős az Adriana csapata. Jelenleg 7 fejlesztő, napi 8 órában csak azon dolgozik, hogy a bank könyvelésére szánt időt, a könyvelők és pénzügyesek a lehető legminimálisabbra tudják csökkenteni. Az ügyfélszolgálatos csapatunk 8 fővel támogatja az előfizetőket; rendszeres képzést, emailes és telefonos segítséget egyaránt biztosítanak. 

Mára a kapacitásunk lehetővé teszi, hogy minden új Adriana felhasználónak ingyenes oktatással is támogassuk a kezdeti lépéseit.

A kérdés tehát az, hogy mostantól Te is a digitalizáció útjára lépsz-e és elkezded automatizálni a bank könyvelésed?

Ha igen, mi itt vagyunk és minden segítséget megadunk hozzá, hogy ez Neked is sikerüljön!

További részletek és információk a  https://adriana.hu/ oldalon olvashatók.

Adriana Connect, a banki adatfeldolgozás következő generációja

Vállalkozóként te is napi szinten tudni szeretnéd, hogy mikor, mekkora összeg érkezik a bankszámládra? Világosan látni szeretnéd, hogy melyik számlákat szükséges még fizetned? Az Adriana Connect-tel Te is könnyedén naprakészen láthatod a kintlévőségeidet és a várható bevételeidet.

Több idővel nagyobb értéket teremtesz

A pénzügyi adatok kinyerése, összesítése, majd az ezzel kapcsolatos feladatok rengeteg időt és erőt emészt fel. Ha hosszú órákat vesz el a bank könyvelése saját pénzügyesed vagy megbízott könyvelőd részéről, akkor itt az idő, hogy, a teendőid automatizálható részét bízd egy jó szoftverre. 

Segítjük a kereskedőket és a pénzügyeseiket

A XXI. századi bank könyvelés megteremtésén dolgozunk, hogy ne végezzen a könyvelő vagy a pénzügyes olyan munkát, amit egy gép is el tud végezni. Korábban kimondottan könyvelőkkel dolgoztunk, szoros együttműködésben. Mára több mint 1800 könyvelő életét tettük könnyebbé, akik több mint 21 000 céget könyvelnek az Adriana segítségével. Megtakarított munkaóra az elmúlt 7 év alatt, az Adriana 157 évnyi munkaórát spórolt meg a könyvelőknek.

Friss kintlévőség listák és a várható bevételek

Ezt hozza el Neked az Adriana Connect, a banki tranzakciós adatok automatikus átvételével (PSD2). Ezzel megkönnyítjük és felgyorsítjuk a banki tételek feldolgozását. A szoftver előnye, hogy naponta képes fogadni a bankoktól az adatokat és meg is tisztítja ezeket. Ezután a Connect átadja az általad már megszokott ügyviteli rendszernek. Így lesz naprakész a bank feldolgozása a lehető legkevesebb emberi időráfordítással.

Neked is segít az Adriana Connect, ha:

  • innovatív a vállalkozásod,
  • naprakész banki könyvelést és kintlévőség kimutatást szeretnél kevés emberi időráfordítással,
  • ha szeretnéd tisztán látni az aktuális pénzügyi adataidat és a várható bevételeidet.

 

További részletek és információk a https://adrianaconnect.com és https://adriana.hu/ oldalakon olvashatók.

Fesztivál ajánlat:

Az Adriana Automatik Kft., a Női Vállalkozók Napja résztvevői számára felajánl egy 60 perces szakértő konzultációt, amely során felmérik az érdeklődő könyvelési és pénzügyi folyamatait, illetve javaslatot tesznek bank könyvelési automatizmusokra a résztvevők további profit növelésének céljából.